Szia!

Engedd meg, hogy elmeséljem az én történetemet, ismertessem a küldetésünket…

Angol és informatikatanári szakon végeztem tanulmányaimat, tanítottam általános és középiskolában is, illetve magántanítványaim is voltak.

2010-ben kezdtem el nemzetközi nagyvállalatnál dolgozni. Szakszövegírási, fordítási munkákkal foglalkoztam eleinte, később a project és people management irányba haladtam tovább. Több éves vezetői tapasztalatom van, jelenleg is egy vezetőként dolgozom.

Munkám során az angol (és német) tudásom hatalmas szerepet játszott, ennek segítségével tudtam sikeresen egyeztetni másokkal, kapcsolatot tartani, prezentációkat készíteni, problémát megoldani, azaz hatékonyan dolgozni. Nem csak a munkahelyen vettem hasznát az angolnak, hanem az üzleti utazások, továbbképzések, internetes szakanyagok során is minden nap használom a nyelvet.

 

Az English Masters nyelviskolát azért alapítottam, hogy segítsek neked felzárkózni, a munkahelyi és a szakmai nyelvet elsajátítani. Célom, hogy megtanítsak mindenkit helyesen és hatékonyan kommunikálni angolul.

Nem csak az üzleti és a szaknyelvi angol tudást szerezheted meg velem, de átadom neked a munkahelyi tapasztalataimat is, hogy még sikeresebb lehess! Ezt egyedülálló módon csak itt van lehetőséged megszerezni.

Amennyiben minket választasz, sokkal sikeresebb leszel a munka világában! Olyan új kapuk nyílnak meg előtted, melyek korábban teljesen zárva voltak számodra!

 

Kérlek, kövesd a Facebook oldalunkat is, hogy naprakész információkat kapjál!

Sikeres nyelvtanulást kívánok neked, hogy elérd a célod!

Czukor Barna

Ha kérdésed van, lépj kapcsolatba velünk!

Megosztás:

error: A tartalom védett!