Tanuld meg az üzleti angolt 8 hét alatt!

Legyél sikeres az álláskeresésben és az üzleti életben!

A jelenlegi kurzus betelt.

A kurzus teljesen online

Z

Nem szükséges időpontot egyeztetni

A kurzuson akkor veszel részt, mikor időd engedi, nincsen egyeztetés, kötöttség, alkalmazkodás.

Z

Interaktív oktató felületen tanulhatsz

A regisztrációt követően megnyílik előtted egy modern, interaktív oktató felület, mely strukturáltan tartalmazza a tananyagot. Minden eseményről kapsz értesítést automatikusan.

Z

A tanulást onnan folytathatod, ahol abbahagytad

Az oktató rendszer nyomon követi a haladást, jelöli azokat a részeket, amiket már átnéztél. Mikor belépsz legközelebb, tudod egyből, hogy legutóbb hol is hagytad abba.

Z

Interaktív funckiók

A kurzus tartalmaz online teszteket, melyek kiértékelése azonnal megtörténik. A leckék mellé segédanyagokat is le tudsz tölteni a rendszer segítségével.

Mikor ajánljuk a Business English kurzust?

– Ha egy jól fizető állást szeretnél, ahol fejlődhetsz

– Ha multinacionális környezetben karriert építenél

– Ha tervezel külföldi munkavállalást is

– Ha gyorsan akarsz feljebb lépni a ranglétrán

– Ha a nyelvvizsga előtt állsz és kellene segítség

– Ha szeretnéd a meglévő angol tudásodat fejleszteni, az üzleti angolt mélyebben elsajátítani

people having meeting

Mi az, amit máshol nem kapsz meg?

Szakirányú végzettségem van: angol nyelv (Ma) és informatikatanári (MSc) szakos diplomákkal rendelkezem. Tudom, hogy hogyan kell nyelvet tanítani, nem csak jól beszélek angolul…

Sok éves nagyvállalati tapasztalatom van, így tudom, hogy mi az az állásinterjú, milyen előadást tartani sok kolléga előtt, mit jelent az, hogy üzleti megbeszélés külföldi partnerekkel.

Vezetői tapasztalatot is szereztem, a projektekhez és a személyekhez tartozó vezetői feladatokat jól ismerem. Látom a “másik oldalt” is az általam tartott állásinterjúk során. Tudom, hogy mi szokott gondot okozni a jelölteknek és a kollégáknak, miben kell fejlődniük a leginkább.

Velem lehetőséged van olyan nyelvtanárral angolt tanulni, aki egyben vállalati vezető is!

 

Milyen témaköröket fed le a kurzus?

Z

Önéletrajz és motivációs levél írása

Nem csak az elméleti ismereteket és a tapasztalatomat adom át, de kapsz dokumentum mintákat is. Megmutatom, hogy miket szoktak elrontani a jelentkezők és mik a típushibák.

Z

Felkészülés az állásinterjúra

Elmondom, hogy én miket szoktam kérdezni, mi egy interjú során az, amire nagyon figyelni kell. Elárulom, hogy mi a sikeres interjúzás titka.

Z

Üzleti levelek és dokumentumok készítése

Az angol levélírási szabályokat átnézzük. Megmutatom, hogy milyennek kell lennie egy angolul megírt üzleti levélnek példákon keresztül. A nyelvi fordulatokkal, kifejezésekkel, praktikákkal megismertetlek.

Z

Üzleti tárgyalás

A sikerre vezető kommunikációs stratégiákkal meg fogunk ismerkedni. Átvesszük a leggyakrabban használt kifejezéseket. Megmutatom, miként kell jó jegyzőkönyveket készíteni.

Z

Prezentációk készítése

A sikeres prezentáció sokat nyom a megítélésedben. Ha jól tudsz előadni, felfigyelnek rád, ezáltal sikeresebb leszel az üzleti életben. Az ütős prezentációk receptjét közösen fogjuk áttekinteni.

Z

Belépés új munkahelyre

Az összes olyan kifejezéssel és szóval megismerkedsz, amire szükséged lehet a munkahelyváltás során. Legyen az orvosi vizsgálat, HR ügyintézés (adópapírok) vagy a bejárás. Olyan tudásanyagot kapsz, amivel külföldön is helyt tudsz állni.

Z

Krízishelyzetek, válságok

Tanácsokat kapsz, hogy mit tegyél válságban, hogyan tudsz kiemelkedni a tömegből. Az ezzel kapcsolatos szakszavakat és kifejezéseket megtanítom neked. Hozzásegítelek a jól fizető munkahelyek megszerzéséhez az angol nyelv által!

Z

Otthoni munkavégzés

Minden angolos és szakmai tudásomat átadom, hogy sikeresen és hatékonyan végezd a munkádat otthonról. Vagy akár a tengerpartról…

Hogyan néz ki egy tipikus óra?

Z

Videós előadásokra számíthatsz

Annyiszor nézed meg az adott leckét, ahányszor és amikor csak akarod. Lesznek prezentációk és monológok is.

Z

Letölthető szószedetet kapsz minden lecke esetében

Az adott témához tartozó szavakat összegyűjtöttem neked egy letölthető dokumentumban. Minden új szó kiejtését közösen megismerjük, hogy ne legyen probléma a kiejtéssel.

Z

Letölthető segédanyagokat és minta dokumentumokat adok

Nem csak beszélek, magyarázok, de kézzel fogható segítséget is adok! Készítettem neked minta dokumentumokat.

Z

Tippek és tanácsok

Miután nem csak egy klasszikus nyelvtanár vagyok, sok hasznos tanáccsal látlak el a leckék során, amit a nagyvállalati tapasztalatom során szereztem.

Gyakori kérdések

A tanfolyamra hogyan tudok feljelentkezni?

Megnyomod az arany színű “Jelentkezek a Business English tanfolyamra” gombot és követed az utasításokat. 🙂

Vagy a kurzusok menüpont alatt kiválasztod a Business English tanfolyamot és ott jelentkezel a kurzusra.

Meddig tart a tanfolyam?

Miután beiratkoztál a kurzusra, elérhetővé válik az első heti tananyag. Ezután minden héten új tananyag lesz elérhető, egészen az utolsó hétig. Ezekről tájékoztatást is kapsz e-mailben.

Így összesen 8 héten át tart a tanfolyam a belépéstől számítva.

Hogyan tudok fizetni?

Átutalásos és online bankkártyás fizetésre is van lehetőséged.

Mikor tudom a tanulást elkezdeni?

Átutalásos fizetés esetén a megrendelésről kapsz egy értesítő levelet, amiben elküldjük a bankszámlaszámot, amire utalnod kell. A tandíj beérkezését követően (jellemzően pár nap) tudjuk véglegesíteni a fizetést, melyet követően megkapod a belépéshez szükséges adatokat.

Online kártyás fizetés esetén a tranzakció szinte azonnal végbemegy. A tananyag jellemzően pár órán belül elérhetővé válik ekkor számodra.

 

 

Jelentezz még ma a 8 hetes Business English kurzusra!

Legyél sikeres az álláskeresésben és az üzleti életben!
error: A tartalom védett!